HNN week 12

Nieuws afbeelding
Handige Nijmegen Nieuwsfeitjes:

Afgelopen zaterdagavond was het (AB) feest op en rondom de club. Ca 200 jongens en meiden hebben weer eens wat anders gedaan bij Nijmegen dan hockeyen en over het algemeen waren de reacties van betrokkenen positief! Om volgend jaar een nog mooier feest te kunnen organiseren gaan we proberen een jeugdbestuur samen te stellen. Direct al interesse...? Neem dan graag contact op met je lijncoördinator.

Komende zondag 26 maart speelt Heren 1 DE WEDSTRIJD VAN HET JAAR op ons hoofdveld tegen LAREN H1; om 14.45 uur hebben we een BLAUWE ZEE aan supporters nodig, dus kom allemaal zondag naar de club....jouw club!

Vorige week heeft Yorick, hoofdtrainer/coach van onze Hockey Academy een enthousiaste hockeyclinic gegeven op basisschool De Buut. Komende week gaan we langs bij De Muze!

Met Goede Vrijdag, op 7 april, gaan de trainingen gewoon door!
Met Pasen zijn we zowel op 9 als 10 april gesloten!

BP Hockey Days tijdens de meivakantie zijn op 4 & 5 mei op onze club. Zie ook de flyer in de bijlage!

Komende maandag 27 maart is er een pakkende workshop op de club voor trainers, coaches, managers en andere geïnteresseerden
Workshop inclusief coachen (knhb.nl) Aanmelden graag via Marnix ([email protected])!

Tot 1 april gaan we beneden de houten lockers vervangen voor inmiddels beschikbare nieuwe metalen lockers. Deze lockers zijn in eerste instantie voor de trainingsmaterialen van onze seniorenteams (daar de jeugdteams geen eigen trainingsmaterialen meer hebben). Neem graag contact op met Marnix voor het toewijzen van een locker en bijbehorende code. Indien er vervolgens nog lockers over zijn, kunnen deze toegewezen worden aan overige teams.

A.s. zaterdag 25 maart komt SPTL weer voor bitje happen naar de club. Tussen 10.00-14.00 uur zijn zij in het clubhuis aanwezig. Vooraf aanmelden is nodig, zie het nieuwsitem (is jouw lach je lief).

Tot de volgende nieuwsfeitjes!

 
Geplaatst op 22-3-2023 | Laatste Nieuws Bijlage

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.