Help onze jeugd een handje

Nieuws afbeelding
Na de succesvolle witte rook bijeenkomst van gisteren (het was ronduit gezellig op het overvolle terras) willen we graag het ijzer smeden als het heet is :)

De nieuwe teamindeling is bekend en gelukkig kijken een heleboel jongens en meiden, en hun ouders, uit naar een nieuw seizoen met een nieuw team.
Terecht is er gisteren hard geapplaudisseerd voor de aanwezige lijncoördinatoren die heel veel tijd steken, en hebben gestoken, in deze teamindeling. Voor de juniorencommissie zoeken we nu nog minstens twee nieuwe coördinatoren die afzonderlijk of samen een lijn willen begeleiden.

Kort samengevat heeft de lijncoördinator de verantwoordelijkheid over de organisatie van de jeugdleeftijdslijn en draagt hij of zij bij aan het jeugdbeleid van de vereniging (een medebouwer dus). De lijnco is het primaire aanspreekpunt voor de spelers, ouders, coaches en trainers van bijna alle teams binnen de lijn.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan graag contact op met Machteld of Christoph via [email protected] of loop langs bij verenigingsmanager Marnix van Trigt.

 
Geplaatst op 20-6-2024 | Jeugd

Gerelateerde nieuwsberichten

Hockey Summer Days 2024
MO14-1 op het NK

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.