Vacature Horeca Medewerker

Nieuws afbeelding

VACATURE: HORECA MEDEWERKER NMHC 

Het wordt steeds gezelliger en drukker op de club. Daarom heeft Frits ondersteuning nodig!

Drie redenen waarom deze vacature jouw gedroomde baan is:

1. Je werkt voor een unieke werkgever in een geweldige en dynamische werkomgeving. Geen enkele dag is hetzelfde.

2. Jouw ondernemende en creatieve geest wordt op prijs gesteld.

3. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en onder begeleiding van de huidige manager, op termijn, door te groeien naar de rol van horecamanager.

Wat je jouw vrienden vertelt

"Ik werk voor de sportiefste werkgever in het gezelligste clubhuis van Nijmegen. Ik krijg alle ruimte om samen met de horecamanager en alle vrijwilligers mijn horeca gogme en vaardigheden in te zetten om de bar, keuken en evenementen naar een nog hoger plan te tillen. Vanzelfsprekend steek ik in alle opzichten mijn handen uit de mouwen, van spoelkeuken tot schoonmaakwerk en van bestellingen tot het gastheerschap.”

Werkzaamheden

In hoofdzaak bestaat je baan uit het draaien van bardiensten. In de weekenden draai je je hand niet om voor de broodjescorner. Samen met de horecamanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de horeca in het clubhuis. Je weet je staande te houden in de hectiek van een drukke zaterdag of zondag. In de wat rustigere momenten ben je proactief en kun je andere ondersteunende werkzaamheden verrichten (administratie etc.).

In de communicatie schakel je makkelijk met iedereen, van jong tot oud van bestuurder tot de gemiddelde bezoeker. Met jouw gastvrije werkhouding weet je bij alle gasten een glimlach op het gezicht te toveren. Je bent flexibel en altijd bereid om een stapje extra te zetten. Je wordt uitgedaagd om mee te denken over alle zaken rond het draaien van de horeca.

Op de doordeweekse dagen, m.u.v. de woensdag, werk je van 18.00 tot 01.00 afhankelijk van de drukte kan het soms wat later worden. Op woensdagen is de werktijd van 14:30 uur tot 01:00 uur. Daarnaast werk je ook in de weekenden. Vanzelfsprekend kun je in overleg met je collega wel eens een weekendje vrij nemen.

Jouw werkgever

Hockeyclub "Nijmegen”. Met bijna 2000 leden misschien wel de grootste sportclub van Nijmegen. Met haar uitstekende horecafaciliteiten, schitterende terras, behulpzame vrijwilligers, diversiteit aan leden en de veelheid aan evenementen voor jong en oud is "Nijmegen” in ieder geval de gezelligste sportvereniging van Oost Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

·Een salaris tussen de € 2000,00 en € 2500,00, afhankelijk van ervaring en kennis.

·Een goede pensioenregeling.

·Een baan voor 24 tot 32 uur per week.

·Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat.

·Mooie doorgroeimogelijkheden.

Wie zoeken we?

·Je hebt een MBO werk-/denkniveau en enige jaren ervaring in de horeca. Bij voorkeur heb je ook ervaring met keukenwerk.

·In het bezit van het diploma Sociale Hygiëne.

·Een enthousiaste horecakracht met een representatieve uitstraling en een hands-on werk mentaliteit.

·Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel.

·Communicatief ben je sterk.

·Je werkt in de weekenden en je bent bereid om doordeweeks wisselende dagen te werken.

Solliciteren?

Neem contact op via 024-3245455 of loop gewoon langs.


 
Geplaatst op 19-9-2023 | Organisatie Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Frits neemt afscheid

Sponsoren

Agenda

28-6 D-KAMP 2024