The Sunday Brunch Club

Nieuws afbeelding

Vorige week zondag 21 mei hebben onze Dames 2, Dames 4, Dames 6 en Dames 12 kunnen genieten van de eerste ‘Sunday Brunch Club’. Na hun wedstrijd werden ze getrakteerd op een glaasje bubbels, heerlijke broodjes en vers fruit. Dit gaf het bestuur en de commissie ‘HR & Vrijwilligers’ de gelegenheid om met deze teams in gesprek te gaan en te beluisteren wat er zoal onder onze senioren speelt.

Wat gaat er goed bij NMHC?

Waar mogen we trots op zijn?

Waar moeten we vooral mee doorgaan?

Maar natuurlijk ook:

Wat kan er beter?

Welke ideeën leven daarbij?

Bovendien bood het gelegenheid om de teams te vertellen over de organisatie achter onze mooie club. Om uit te leggen hoeveel werk er verzet moet worden en hoe fijn het is als al dat werk verdeeld kan worden over heel veel leden. Vele handen maken immers licht werk.

De reacties van de dames waren oa:

Mooie manier van verbinden, gezichten bij de club krijgen en met elkaar in gesprek gaan.

Gezellig, lekker en leuke manier om belang van samen inzetten voor de club onder de aandacht te brengen. Hopelijk gaan we met z’n allen een steentje bijdragen!

Het is geweldig om te ervaren dat deze actie wordt gewaardeerd en dat er mooie gesprekken zijn gevoerd. Alle tips & tricks worden binnen het bestuur en de commissie ‘HR & Vrijwilligers’ besproken en als het even kan wordt er snel opvolging aan gegeven. De teams worden hiervan op de hoogte gehouden.

Kortom: een geslaagde brunch, die voor herhaling vatbaar is! Dit initiatief krijgt dus zeker een vervolg met andere teams.


 
Geplaatst op 31-5-2023 | Senioren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.