Woodmill nieuwe sponsor NMHC

Nieuws afbeelding

Woodmill en hockeyclub Nijmegen hebben een nieuw 3 jarig sponsor contract getekend.

Eigenaar Lex Leenen (manager Heren 1) en zoon Lars Leenen (accountmanager Woodmill en speler Heren 1) dragen de club een warm hart toe. Woodmill heeft al vele jaren een nauwe band met onze hockeyclub en heeft in het recente verleden op verschillende manieren de club ondersteunt. Zo zijn bijvoorbeeld de houten zitplaatsen op de vernieuwde tribune en de lockers in de bestaande kleedkamers mede door Woodmill gerealiseerd. Ook zullen de lockers in de nieuwe kleedkamers voor Heren en Dames 1 door Woodmill worden geproduceerd.

Woodmill is een veelzijdig gespecialiseerd houtbewerkingsbedrijf gevestigd in Mill (NB). Het meubelbedrijf ontwerpt en produceert in haar eigen fabriek een grote diversiteit aan meubelen. Naast de particuliere markt is Woodmill actief in de markt van molestbestendige meubelen voor o.a. de sectoren zorg, kinderopvang en onderwijs. Woodmill maakt al haar meubelen van kwalitatief hoogwaardige materialen en produceert enkel stuks maar tevens series tot 100 of meer stuks.

Woodmill is in staat om voor alle leden van hockeyclub Nijmegen een prachtig meubel te realiseren. Op basis van uw eigen ontwerp of door Woodmill ontworpen, heeft u het meubel in maximaal 8 weken in huis. Benieuwd wat Woodmill voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen.

 

WOODMILL B.V.

Houtzagerijstraat 61-63, 5451 HZ MillT

Tel: 0485 346577

[email protected]

www.woodmill.nl


 
Geplaatst op 31-1-2023 | Sponsors

Gerelateerde nieuwsberichten

Shirtsponsor worden? Dat kan!

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.