Spiertz Advocaten sponsor!

Nieuws afbeelding
Leuk om te melden dat Spiertz Advocaten een sponsorovereenkomst is aangegaan met onze club. Het team van Spiertz Advocaten legt zich toe op een beperkt aantal rechtsgebieden zodat u verzekerd bent van deskundige bijstand. Spiertz Advocaten is gespecialiseerd in letselschade en ondernemingsrecht. Spiertz Advocaten werkt voor zowel bedrijven als particulieren.

Spiertz Advocaten beschikt over zeer ervaren en deskundige advocaten die strijden voor uw belang. Wij zijn niet alleen ervaren als letselschade-advocaat, we weten ook hoe het is om in de positie van het slachtoffer te verkeren. Dit is bepalend voor de manier waarop we een letselschadezaak behandelen. Onze werkwijze wijkt daarom af van die van andere advocaten, rechtsbijstandsverzekeraars en letselschadebureaus.

Spiertz Advocaten staat u ook bij op verscheidene rechtsgebieden waar u als ondernemer mee te maken heeft. Onze focus ligt daarbij op de MKB-ondernemer. Wij zijn uw sparringpartner waar het gaat om juridische positionering, advisering en conflicthantering. Bij conflicten geven wij de voorkeur aan een oplossing buiten rechte. Is deze er niet, dan voeren wij voor u de noodzakelijke gerechtelijke procedures.

Wij zijn in eerste instantie uw adviseur. Bij conflicten staan wij u bij met raad en daad: overleg waar het kan en procederen waar het moet. Helder, snel en pragmatisch.”

De club dankt Spiertz Advocaten voor de steun!

 
Geplaatst op 16-11-2022 | Sponsors

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.