MD3 kampioen in de zaal

Nieuws afbeelding In het laatste wedstrijdweekend van de meiden D3 werd er nog stevig gestreden om het kampioenschap. Na de eerste wedstrijd, die met 5-1 van Oosterbeek werd gewonnen, stond Nijmegen op een tweede plaats op twee punten achter de koploper. De laatste wedstrijd tegen de koploper (de Kromhouters) moest dus worden gewonnen om het kampioenschap te kunnen vieren.

Het werd een zinderende finale. Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd. Dankzij fantastisch verdedigingswerk en een paar hele mooie aanvallen had Nijmegen het beste spel en wist ze het spel van de Kromhouters volledig te ontregelen. Na tien minuten opende Nijmegen de score en ging zo met een 1-0 voorsprong de rust in. Ook in de tweede helft had Nijmegen het beste spel ondanks hevige weerstand van de tegenstander. Met nog twee fraaie treffers werd de einduitslag uiteindelijk 3-0 in het voordeel van Nijmegen waarmee het kampioenschap op een weergaloze wijze was behaald.