Bedrijfshockey

BEDRIJFSHOCKEY NMHC Nijmegen

Wil je een team inschrijven of sponsoren? Of wil je meespelen, maar heb je geen (heel) team kunnen samenstellen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

SPELREGELS

Bedrijfshockey op NMHC "Nijmegen" wordt gespeeld volgens het spelreglement Veldhockey van de KNHB, te raadplegen via deze link. Aanvullend op dit spelreglement gelden de volgende (afwijkende of specifieke) spelregels:

Er zal waar mogelijk arbitrage geregeld worden door de organisatie. Indien er geen of niet voldoende scheidsrechters zijn, zal dit door de spelende teams worden opgevangen.

Er mogen per wedstrijd maximaal 7 heren (inclusief keeper) worden opgesteld. Indien er bij aanvang van de wedstrijd onvoldoende vrouwen aanwezig zijn dan zal er per ontbrekende vrouw een doelpunt in mindering worden gebracht. Daarnaast vindt er een aftrek van 2 Fair – Playpunten plaats.

De duur van een wedstrijd bedraagt twee maal dertig minuten.

Uitslagen van de wedstrijden dienen door de scheidsrechters aan de organisatie te worden doorgegeven. Indien er geen uitslagen worden doorgegeven, kan de stand mogelijk niet worden bijgewerkt. Tevens zal de arbitrage de wedstrijd beoordelen met Fair – Playpunten tot een maximum van 10 punten en deze eveneens doorgeven aan de organisatie.

Het eventueel inhalen van een wedstrijd gebeurt in onderling overleg tussen de 2 teams en de organisatie. Als er geen inhaalmoment kan worden gevonden, kunnen er 3 punten (geen doelpunten) worden verleend aan het 'benadeelde' team. Er zullen geen punten in mindering worden gebracht bij het team dat heeft afgezegd.

PROGRAMMA EN UITSLAGEN 2023-2024