Geen alcohol onder de 18

Al enkele jaren geleden is de nieuwe Drank- en Horecawet in werking getreden, waar onder andere in staat dat er geen alcohol mag worden geschonken aan personen onder de 18 jaar.
 >> Meer

Keeperschool jeugd van start

Afgelopen donderdag is de keeperschool van start gegaan.

Onder leiding van Rik Dillerop hebben trainers Kitty, Willem, Phillip, Kiki & Fleur alle aanwezige keepers een knallende middag verzorgd.


We miste nog wel een heleboel keepers (voornamelijk bij de A/B lijn) dus ter herinnering:  >> Meer

Oktoberfest op 9 oktober!

...  >> Meer

Dit is nieuw op de site   Agenda NMHC

Update | Nieuwe tenues | Spac Sport

Wij besluiten a.s. maandag de definitieve leverdatum van het heren senioren shirt. De senioren heren shirts kunnen we nu helaas nog niet uitleveren. De broeken en sokken zijn gewoon af te halen bij Spac Sport.  De vertraging zit niet in de levering van het shirt maar in de afronding van het sponsorcontract. Voor vragen, ideeën of  >> Meer

Bestuurslid Michiel van Werven treedt af

Michiel van Werven heeft aangegeven zijn functie als bestuurslid PR, Communicatie en Evenementen neer te leggen. Het bestuur respecteert zijn besluit en heeft dit inmiddels aanvaard. Het bestuur zal zich gaan beraden omtrent de invulling van de portefeuille.

Namens het bestuur en de gehele vereniging danken wij Michiel voor z  >> Meer

Bart Broerders Technisch Coördinator Jongste Jeugd

Bart Broeders is deze week aangesteld als nieuwe Technisch Coördinator Jongste Jeugd.

Bart rond momenteel zijn ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) af, is actief trainer/coach van onze JB1, trainer/coach District Oost Nederland en een ervaren hockeyprof.

Bij de Jongste Jeugd gaat Bart een kwaliteitsimpuls geven.  >> Meer

Looptrainingen starten deze week

Goed nieuws, de looptraining voor zowel de senioren als de junioren start deze week. Zoals bekend onder de bezielende leiding van Theo Joosten.

De junioren: elke woensdag om 16.30 uur op veld 5
De senioren: elke donderdag van 19.00 – 20.00 uur op veld 5

Er is voor beide groepen nog plek dus grijp je kans e  >> Meer

Trimmers en trimtrainer gezocht voor de woensdag

Wegens groot succes op de maandag- en donderdagavond is er bij hockeyclub Nijmegen tijd en ruimte vrijgemaakt voor een derde avond trimhockey. We zoeken daarvoor nog een aantal trimmers én een trainer want……

Trimhockey is een leuke manier om te sporten in teamverband in de buitenlucht
Trimhockey is niet competitie  >> Meer

Keeperstraining seniorenteams

Net als vorig seizoen organiseren we voor keepers van seniorenelftallen weer keeperstraining.

Deze training is op dinsdag van 19.00 - 20.00 uur in de oefencirkel. Trainer is Willem Teunissen.
 

Laat deze mooie kans op extra trainingsuren niet liggen!  Interesse? Mail dan svp naar  manag  >> Meer

Honden aan de lijn

Hierbij het vriendelijke verzoek aan alle bezoekers van ons mooie complex om de hond netjes aan de lijn te houden. Met name (jonge) kinderen zijn soms bang van honden. Niet iedereen vindt het leuk als een hond tegen ze opspringt of luid blaffend over het complex rent. Graag willen we bij Nijmegen zulke situaties voorkomen.

Bed  >> Meer

Keepen bij Nijmegen

Wil jij ook wel eens de wedstrijd beslissen?

Trek dan het keeperspak aan en ga onder de lat staan.

Wél bij NMHC NIjmegen en niet ergens anders. Want nergens in de wijde omtrek zijn de omstandigheden zo gunstig om jezelf als keeper optimaal te ontwikkelen:
https://www.youtube.com/watch?v=T9qq92G75j  >> Meer
 

Koelijs op nieuwe plek clubhuis

Om te voorkomen dat iedereen de keuken in- en uitrent ligt het ijs om te koelen bij blessures vanaf deze week op een nieuwe plek in het clubhuis. Er staat een nieuwe vriezer met voldoende ijs in het invalidentoilet.

Bedankt klusteam voor het plaatsen de vriezer!  >> Meer

Taart voor Spac Sport

Gisteren was het dubbel feest bij Spac Sport. Allereerst ontving Mark van de Erve namens Spac Sport van ons een heerlijke taart van Looijenga om ze te bedanken voor de uitlevering van ons nieuwe tenue. Vervolgens werd er een nieuw 3-jarig sponsorcontract met Spac Sport getekend en daar zijn we als hockeyclub Nijmegen erg blij mee!
Meer

G-hockey trainer vacature ingevuld!


Mooi nieuws op een mooie dag: Sven van Maassen (H1) gaat weer ons G-hockey team 1 trainen. Veel plezier en succes met dit seizoen Sven!

Team 1 bestaat uit 10 G-hockeyers en traint wekelijks op de woensdag. Het team neemt deel aan de G-hockey competitie regio Zuid-Nederland.

Verder heeft Saskia van Duivenb  >> Meer

Frans bedankt!

Frans, een van de mannen die ons complex dagelijks op orde brengt, bedankt!

Bedankt dat je na het grote feest van gisteren meerdere uren je best hebt gedaan om alle plastic bekers, etensresten, peuken en ander vuil van het terras bij het clubhuis te halen (schrapen).
Absoluut niet vanzelfsprekend dat je dit voor ons doet  >> Meer

Let op: trainingstijd

Het item over onze traningstijden in de laatste nieuwsbrief gelezen? Hierbij nogmaals voor iedereen die binnenkort weer naar de training gaat.

Trainingstijden zijn heilig!

De technische commissie ziet dat de trainingen al zeer voortvarend zijn gestart. Maar zoals de meesten van jullie weten hebben we een capacit  >> Meer

Special Olympics 2016 op Nijmegen

We hebben begin juli een prachtig toernooi georganiseerd voor de Special Olympics, mede dankzij de steun vanuit de hele club. Er zijn foto’s gemaakt en een aantal daarvan zijn te zien op http://evenement-foto.com/sportendans/sonsxxxx/
Deze website is beveiligd  >> Meer

In Memoriam: Dorothee Bontje

Bedroefd hebben we vernomen dat Dorothee Bontje, oud - bestuurder van onze vereniging, na een dapper gedragen ziekte van ruim twee jaar, is overleden.
Dorothee was secretaris in het bestuur van NMHC "Nijmegen” van juni 2012 tot en met juni 2014. Zij heeft haar bestuursfunctie op een zeer gedegen wijze ingevuld. Dorothee was  >> Meer

Gezocht: horecamanager!

Wij zoeken voor het horecateam op onze club een enthousiaste en meewerkende horecamanager!
Zoals misschien bekend heeft onze Wil gezondheidsproblemen en zal hij niet meer op volle kracht terugkomen.

De horecamanager zal, onder andere met de verenigingsmanager van de club, de dagelijkse gang van zaken in het clubhuis (bar  >> Meer
 
 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning